FIMER ABB napelem inverter hírek, Uncategorized @hu

FIMER PowerUNO, PowerTRIO, PowerX

A FIMER FELVILLANYOZZA AZ INTERSOLAR KIÁLLÍTÁST AZ ÚJ, KATEGÓRIÁJÁBAN A LEGJOBB LAKOSSÁGI INVERTER ÉS ENERGIATÁROLÓ PIACRA DOBÁSÁVAL


A FIMER forradalmasítja a solar piacot az innovatív, lakossági piacra szánt inverterének és a nagy kapacitású energiatárolójának bemutatásával, jövőbiztos és bővíthető megoldást nyújtva világszerte.


Az új ‘Power’ platform, a FIMER PowerUNO, a PowerTRIO és a PowerX – amelyek a B5.330 standon lesznek kiállítva – úgy lettek tervezve, hogy a leggyorsabban és a legegyszerűbben telepíthető inverterek legyenek a piacon, ezáltal is segítik a telepítőket a legtöbbet kihozni a lakossági napelemes rendszerek és energiatárolók iránti növekvő keresletből. A legújabb technológiai újításokat a csúcsminőségű tervezési tulajdonságokkal ötvöző PowerUNO és PowerTRIO inverterek széles választéka (2 és 8,5 kW közötti AC teljesítmény), egy- és háromfázisú kialakítással rendelkeznek, amelyek kompatibilisek mind az északamerikai, mind a globális piacokkal. A piacon az egyik legnagyobb teljesítménysűrűséggel rendelkezik, kicsi és környezetbarát, valamint fő előnyei közé tartozik a szupergyors és egyszerű telepítés, (‘plug and play’ csatlakozás), megkönnyítve telepítők feladatát. Beépített csúcsminőségű Wi-Fi és Ethernet kapcsolattal, valamint Linux operációs rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi az okos otthonokba történő integrálást és az elektromos autótöltőkkel való kommunikációt, valamint a zökkenőmentes monitorozást a FIMER Aurora Vision felhőjén keresztül. Ezenkívül dedikált blockchain kompatibilis processzorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a közművek és az aggregátorok számára, hogy a közműszolgáltatók és az energiakereskedők blockchain alapú energiaelszámolást használhassanak, külső eszközök nélkül.

FIMER PowerTRIO

Mivel a energiatárolók iránti kereslet is folyamatosan növekszik, a FIMER PowerX a piacon a legnagyobb lakossági tárolókapacitást kínálja. A nagyfeszültségű moduláris akkumulátookat alkalmazva a PowerX rugalmas megoldást kínál bármilyen igényhez, legfeljebb 48 kWh-val, gyors és egyszerű telepítéssel. Köszönhetően a kompakt méretnek, az energiatárolónak kis helyigénye van, még maximális tárolókapacitás esetén is. A 33 kg-os súlyának köszönhetően az egyszemélyes telepítés is lehetővé válik. A lakástulajdonosok számára további vonzerő lehet, hogy a FIMER PowerX egyedülálló lehetőséget kínál az ívelt elülső burkolat testreszabására, ötvözi az olasz dizájnt és a technológiát azáltal, hogy többféle színt kínál annak érdekében, hogy az akkumulátor könnyen beolvadjon a környezetébe.

A FIMER PowerUno, PowerTRIO és PowerX 2022. januárjától lesznek elérhetők.

Florian Chan, a FIMER lakossági üzletágának ügyvezető igazgatója elmondta: „A FIMER nagy hagyományokkal rendelkezik, hogy innovatív megoldásokat kínál a lakossági piac számára, beleértve a világ első háromfázisú vagy legvékonyabb lakossági inverterét. „A ‘Power’ platformmal forradalmasítani fogjuk a telepítők és a lakástulajdonosok tapasztalatait azáltal, hogy a legjobb olasz dizájnt ötvözzük a legmodernebb technológiával. Keményen dolgoztunk egy gyors és szuper egyszerű telepítés kifejlesztésén, hogy garantáljuk a legmagasabb szintű megbízhatóságot. A FIMER PowerUNO, a PowerTRIO és a PowerX segítségével jelentősen leegyszerűsítjük a teljes telepítési folyamatot. A Power platform telepítőknek készült – imádni fogják.” „A lakossági ‘solar and storage’ megoldások iránti megnövekedett igények figyelembevételével a PowerX rugalmasságot biztosít a lakástulajdonosok számára azáltal, hogy az energiatároló kapacitása bármikor bővíthető és egyszerűen integrálható az okos otthonokba.” Filippo Carzaniga, a FIMER elnöke hozzátette: „Büszkék vagyunk arra, hogy az Intersolar 2021. kiállítás során bemutatjuk ezeket a forradalmian új megoldásokat a lakossági piac számára, amelyet 100 százalékban Olaszországban fognak gyártani.” „A FIMER legfrissebb újdonságai nagy értéket nyújtanak, versenyképes áron, ismételten, az erőművi platform megjelenése után ebben az évben. A későbbiekben, 2021-ben további fejlesztésekkel folytatjuk a napenergia új korszakának meghatározását, megoldásaink alkalmasak a jövőre, és egyértelmű előnyökkel járnak a telepítők és a végfelhasználók számára.”

FIMER PowerX akkumulátor

Ez a harmadik forradalmi platform, amelyet a FIMER 2021-ben indított el, a PVS 1033, a kereskedelmi és ipari szegmensben, a PVS 260-350 után az erőműviszektorban.

FIMER PowerUNO és PowerTrio főbb jellemzők:
Teljesítményszintek széles skálája (PowerUNO: 2.0, 3.3, 4.0, 4.6 és 5.0 ; PowerTRIO: 4.0, 5.0, 6.0, 7.5 és 8.5kW)
Kicsi és könnyű, de robosztus és erős
Külső Plug & Play csatlakozók
Beépített kommunikáció – Beépített Wi-Fi, Ethernet, USB
Hibrid, energiatároló csatlakoztatható
Kompakt kialakítás
Kompatibilis az ‘Installer for solar inverters’ alkalmazással
Kimagasló hatásfok 98%+
Szuper csendes, <30 dBA zajszint
Ingyenes hozzáférés az Aurora Vision-hez
Beépített AFCI

PowerUNO adatlap

PowerTRIO adatlap

 


FIMER PowerX battery storage főbb jellemzők:
Modularitás: akár 16 kWh minden egység esetén
Könnyű súly az egyszerű kezelés, szállítás és karbantartás érdekében
Bármikor bővíthető
Eszköz nélküli ‘click-and-connect’ kialakítás
Robusztus és egyszerű csatlakozók, nincs szükség további
kábelezésre
Elülső hozzáférés csavarozás nélkül
Nagy kapacitás: akár 48 kWh (három egység)
Személyre szabható szín és logó
Lekerekített előlap a barátságos megjelenés érdekében
Felszerelhető falra vagy padlóra
Beépített kommunikáció

PowerX adatlap

Lakberendezés